pátek 29. června 2012

Příčky 99% hotovo

Velká piplačka s příčkama se blíží ke konci, nakonec to nevyšlo o 2 cihly, ale naštěstí je ještě dost větších odřezků, ze kterých se to nějak dolepí.

A zítra vypukne (aspoň doufám) velká akce - pokládka střešní krytiny, montáž oken a příprava na rozvody elektřiny. Na montáž oken mi dneska přivezli 3 krabice illbruck illmod trio+ pásky (a to docela velký a těžký krabice, na to, že je v každý 24m pásky), která bude použita místo pěny. Jsem na to hodně zvědav, i na to, jak si s tím montážní parta poradí, přece jenom to alespoň u nás není pořád ještě standardní řešení.

Abychom to neměli jednoduché, tak jsme dneska přišli o zdroj elektřiny, kterou čerpáme od souseda, asi se rozbila zásuvka a soused je pryč. Naštěstí se mi povedlo narychlo obstarat 2kW elektrocentrálu, tak to s ní snad nějak zmákneme. Asi na ní pojedeme až do příští středy, kdy už snad konečně ČEZ připojí stavební rozvaděč (celkem 4. pokus a 2. rozvaděč). Příští týden už ale budeme moci zažádat o připojení vlastní přípojky, do konce června totiž mělo být vše předáno, trafostanice je již 2 týdny připojena a dle slov paní, co to má na starosti, bychom mohli být připojeni do 2 týdnů. Ještě zbývá zakopat elektroměrový rozvaděč, který by měl dorazit příští týden, tak ho rovnou zapojíme a necháme udělat revizi, aby připojení nic nebránilo. Sice těm jejich termínům moc nevěřím, ale když pojede alespoň stavební rozvaděč, tak to bude ok. Hned ten další týden totiž mají nastoupit na omítky a ty potřebujou 3x32A, což z elektrocentrály asi neutáhneme :-)

>>> Fotogalerie <<<

Žádné komentáře:

Okomentovat